My Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Beeldbank Historische Vereniging Bergen NH

Tips bij het doorzoeken van de beeldbank:

In het zoekvak kunt u zoeken op trefwoorden.

Als u een foto geopend heeft, kunt u:

  • rechtsonder in het scherm op de i klikken om de informatietekst uit beeld te krijgen. Door opnieuw op de i te klikken verschijnt deze weer.
  • Aanvullende informatie over de foto/film kunt u doorgeven door rechtsonder op het spreekwolkje te klikken.
  • U bladert door de foto’s/films door op < of > te klikken. Deze ‘knoppen’ verschijnen als u de muis over de foto beweegt.
Sorteer op:
« 1 van 40 »

Wilt u een berichtje ontvangen als de HVB een “nieuw” historisch filmpje op internet zet?
Abonneer u dan op het YouTubekanaal van de HVB door hier te klikken.
Klik vervolgens rechtsboven in het YouTube-scherm op “Abonneren”.

De Historische Vereniging Bergen NH (HVB) heeft niet als doel winst te maken, maar wil historische informatie over Bergen (NH) bieden aan geïnteresseerden. Hiertoe rekent de HVB ook beeldmateriaal zoals foto’s, films, prenten, landkaarten, en dergelijke. Waar mogelijk heeft de HVB getracht te achterhalen welke personen of organisaties houder zijn van mogelijk op dit beeldmateriaal rustende rechten. Dit is niet in alle gevallen gelukt. Mocht u van mening zijn dat publicatie van bepaald beeldmateriaal inbreuk maakt op uw rechten, of anderszins uw belangen schaadt, dan verzoeken wij u vriendelijk hierover contact op te nemen met het bestuur van de HVB door een email te sturen aan beeld@hvb-nh.nl. De HVB zal dan trachten een eventuele kwestie in der minne te schikken en zo nodig het onderhavige beeldmateriaal van de website verwijderen.